Welkom bij Toolsen

In 1950 begon Van Houcke als een legerstock en fabrikant van elektromotoren. Sindsdien hebben we ons ontwikkeld tot een gerenommeerde partner voor gereedschappen en machines, die verkoop- en serviceoplossingen biedt aan zowel professionele gebruiker als de betere doe-het-zelver. Om ons bedrijf verder te ontwikkelen en onze klanten nog beter van dienst te zijn, hebben we in 2021 besloten om onze winkel los te koppelen van de elektromotoren en te rebranden naar een nieuw merk genaamd Toolsen. Deze stap heeft geleid tot verdere professionalisering en digitalisering, waardoor we beter voorbereid zijn op de toekomst en onze klanten kunnen voorzien van nog meer expertise en service.

OPGELEID PERSONEEL

Ons team bestaat uit ervaren vakmannen die je adviseren over het beste materiaal voor jouw klus.

AFHALING 24/7

Tijd is geld, dat begrijpen wij. Daarom willen we het je een stukje gemakkelijker maken. Haal je bestelling af wanneer het jou past.

EIGEN HERSTELDIENST

Twee techniekers staan permanent paraat om toestellen te repareren, ook wanneer die niet bij ons werden aangekocht.

Deel van menopro

Toolsen is lid van de groepering MenoPro en maken daarmee deel uit van de MenoGroup, de aankoopgroepering voor professionele gereedschappen in België. Als lid van de Menogroup hebben wij een ruim aanbod, zetten we onze vakkennis om in persoonlijk advies en onderscheiden we ons door een uiterst klantgerichte service.

"Bij Toolsen vind ik altijd het juiste gereedschap. De medewerkers zijn zeer deskundig en geven altijd goede adviezen. Ik blijf er graag klant."