Meer dan succesvolle opendeurdagen!

De Toolsen opendeurdagen voor zowel de vakman als de doe-het-zelver was wederom een groot succes.

Op 10 en 11 maart was er de tweejaarlijkse " Toolsen " opendeurdag speciaal gericht op vakmensen en de betere doe-het-zelver, de goodie- bags met tal van nuttige gadgets viel meer dan in de smaak samen met de krasloten " altijd prijs "

Tijdens beide dagen konden bezoekers kennismaken met de nieuwste producten van tal van topmerken. De aanwezige merken presenteerden de nieuwste gereedschappen en accessoires voor zowel professionele als huishoudelijke klussen. Bezoekers hadden de mogelijkheid om de nieuwste producten te bekijken en te testen, en de experts van de merken waren aanwezig om vragen te beantwoorden en professioneel advies te geven.

Naast de nieuwste producten, was er ook drank en een foodtruck voorzien voor de bezoekers.

Dit zorgde voor een gezellige sfeer en bood de mogelijkheid om in contact te komen met andere vakmensen en doe-het-zelvers.

We zijn verheugd over de opkomst en het succes van beide opendeurdagen.

We willen alle bezoekers bedanken voor hun komst en we hopen dat ze hebben genoten van de dag. Onze opendeurdagen zijn de perfecte gelegenheid om kennis te maken met onze producten en om in contact te komen met andere vakmensen en betere doe-het-zelvers."

Als u deze opendeurdagen heeft gemist, maakt u zich dan geen zorgen. Toolsen organiseert regelmatig evenementen en u kunt altijd terecht in onze winkel voor deskundig advies en hoogwaardige gereedschappen.

Bedankt voor uw interesse in Toolsen en we hopen u snel te zien in onze winkel!

Team Toolsen